Cauta


 
File de macrou in sos de sfecla rosie si gin, cu zmeura si coriandru
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente (pentru 4 portii):

4 x 100 g file de macrou;
1 lingura ulei de masline;
4 felii de paine din aluat fermentat;
100 g crema de branza;
zmeura si coriandru proaspat, pentru decorare.

Sos de sfecla rosie si gin:
150 ml suc de sfecla rosie;
50 ml apa;
50 ml otet din vin alb;
50 ml gin;
25 g zahar;
1/4 dintr-o lingurita cu seminte de coriandru;
1/4 dintr-o lingurita cu boabe de piper negru;
1 baton scortisoara;
1 steluta de anason;
125 ml ulei de masline;
250 g sfecla rosie cruda;
sare si piper negru proaspat macinat.



 






 


 

 

 


 

File de macrou cu sos de sfecla rosie si gin, zmeura si coriandru

 

Preparare

1. Inainte de toate, pregatiti sosul din sfecla rosie si gin. Turnati sucul de sfecla rosie, apa, otetul, ginul si zaharul intr-o oala. Adaugati condimentele si lasati compozitia sa atinga punctul de fierbere, amestecand continuu pana ce zaharul este complet dizolvat. Turnati uleiul in timp ce amestecati, asezonati dupa gust si lasati sosul sa scada treptat.

2. Pregatiti robotul de bucatarie si montati discul de feliere ajustabila. Decojiti si feliati sfecla pe setare medie, la viteza 1. Introduceti feliile in sosul facut anterior si lasati-le sa fiarba pana devin moi. Luati oala de pe foc si lasati feliile in sos, sa se raceasca. Daca este posibil, le puteti lasa la marinat peste noapte.

3. Chiar inainte de a servi masa, prajiti bucatile de macrou in putin ulei. Ungeti feliile de paine cu crema de branza. Scoateti feliile de sfecla din sos si aranjati-le pe feliile de paine. Asezati deasupra file-ul de macrou si garnisiti cu frunze de coriandru. Decorati farfuria cu sosul din sfecla si gin si cu bucatile de zmeura.

 

 

 

 

 

 

 


 
File de macrou in sos de sfecla rosie si gin, cu zmeura si coriandru : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro