Cauta


 
Prajitura cu morcov si glazura de ciocolata alba
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 120 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru prajitura:

563 g faina pentru copt;
½ dintr-o lingurita cu bicarbonat de sodiu;
2 linguri scortisoara macinata;
3 oua;
120 ml ulei vegetal;
250 g zahar pudra;
440 g ananas zdrobit si fara zeama;
200 g morcov dat prin razatoare;

100 g miez de nuca macinat
.

Pentru glazura:

250 g branza grasa;
90 g zahar pudra;
100 g ciocolata alba de buna calitate.

 

 

Prajitura cu morcov

 

Preparare:

1. Preincalziti cuptorul pana la 190°C. Ungeti o tava de 24x18cm si tapetati-o cu hartie de copt.

2. Intr-un vas mare, presarati faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara.

3. Folosind un mixer, in acelasi vas bateti bine cele 3 oua, impreuna cu uleiul vegetal si zaharul pudra.

4. Puneti in tava ananasul, morcovul si miezul de nuca si turnati printre acestea compozitia preparata anterior.

5. Introduceti tava in cuptor si lasati preparatul sa se coaca timp de 55-60 minute sau pana cand se rumeneste bine.

6. Pentru a pregati glazura, amestecati branza cu zaharul pudra. Amestecati treptat peste ele 100g ciocolata alba, topita in prealabil si racita. In final, acoperiti prajitura cu aceasta glazura delicioasa.

 


 
Prajitura cu morcov si glazura de ciocolata alba : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro