Cauta


 
Reteta sos de brandy
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 20 minute - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

55g unt;
55g faina;
570 ml lapte;
55g zahar fin;
5 linguri de brandy, coniac sau rom.

 

 

 

Preparare

1. Topiti untul intr-o tigaie, pe flacara medie, adaugati faina si amestecati bine, pentru a obtine o pasta groasa. Lasati amestecul pe flacara timp de 1 minut, fara sa il ardeti.

2. Folosind un tel, amestecati si adaugati treptat laptele. Continuati sa amestecati timp de aproximativ 5 minute, pana cand obtineti un sos gros. Nu lasati tigaia pe o flacara prea mare, pentru a nu arde compozitia.

3. Adaugati zaharul si amestecati pana cand se dizolva. Micsorati flacara si lasati compozitia pe foc inca 5 minute, amestecand din cand in cand

4. La final, adaugati cantitatea de brandy, coniac sau rom si serviti sosul impreuna cu budinca de Craciun.

 

Pentru aceasta reteta va recomandam:

 


 
Reteta sos de brandy : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro