Cauta


 
Reteta unt de brandy
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: 10 minute - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

100g unt nesarat
225g zahar fin;
3 - 5 linguri de brandy sau coniac.

 

 

 

Preparare

1. Puneti untul moale in vasul mixerului. Amestecati untul foarte bine, pana cand devine cremos.

2. Adaugati zaharul si amestecati din nou.

3. Adaugati cantitatea de brandy sau de coniac dupa gust si amestecati foarte bine. Daca adaugati prea mult brandy, amestecul se va inchega. Puteti rezolva aceasta problema adaugand mai mult zahar pentru a lega din nou compozitia.

4. Puneti compozitia intr-un vas, acoperiti-l si tineti-l in frigider pana cand il veti folosi.

Untul cu brandy poate fi pregatit cu 5 zile inainte de data folosirii

 

Pentru aceasta reteta va recomandam:

 


 
Reteta unt de brandy : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro