Cauta


 
Coaja murata de pepene rosu
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 3 borcane:

1 pepene de 2 kg;
1 ardei usturat, taiat in feliute subtiri si fara seminte;
1 bucata ghimbir, decojit si taiat felii;
2 stelute de anason;
4 linguri cu sare speciala pentru muraturi sau sare kosher (o puteti gasi in magazinele cu mirodenii);
1 lingura cu boabe piper;
200 g zahar;
240 ml otet din orez.

 

Coaja de pepene murata

 

Preparare:

1. Curatati coaja verde a pepenelui, folosind un decojitor de fructe.
2. Feliati pepenele.
3. Separati miezul de coaja alba.
4. Taiati fiecare coaja in bucati mai mici.
5. Intr-o oala mare puneti ardeiul, anasonul, sarea, piperul, zaharul, otetul si 120 ml apa si lasati-le sa ajunga in punctul de fierbere. Amestecati continuu, astfel incat zaharul si sarea sa se topeasca.
6. Adaugati bucatile de coaja de pepene si lasati amestecul sa dea in clocot. Reduceti flacara si amestecati timp de 5 minute, pana cand coaja de pepene se inmoaie.
7. Luati oala de pe foc si lasati amestecul sa se raceasca, asezand o farfurie deasupra oalei.
8. Puneti bucatile de pepene si lichidul in borcane care au capace ermetice. Inchideti borcanele si lasati-le sa se raceasca timp de cel putin 12 ore.

 

Decorarea prajiturilor pentru Paste Decorarea prajiturilor pentru Paste Decorarea prajiturilor pentru Paste

 

Produse recomandate
Vezi produsul
Decojitor legume - Westmark
 
Vezi produsul
Tocator 30cm - KitchenShop
 
Vezi produsul
Set cutite 7 piese Vitesse
 
Borcan sticla 500 ml Kitchen Craft
 
Vezi produsul
Cratita ovala 28 cm/4 l - Vitesse

 
Coaja murata de pepene rosu : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro