Cauta


 
Gem de zmeura, piersici si sampanie
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 10 portii:

500g piersici, decojite, fara samburi si taiate in bucati mici;
500g zmeura;
330g zahar alb granulat;
1 lingura suc de lamaie;
125ml sampanie roz.

 

Gem de piersici, zmeura si sampanie

 

Preparare

1. Puneti piersicile, zmeura, zaharul, sucul de lamaie si jumatate din cantitatea de sampanie intr-o oala mare. Amestecati ingredientele pe flacara mare, pana cand zaharul este dizolvat. Lasati amestecul sa fiarba timp de 15 minute, fara sa il acoperiti. Verificati consistenta amestecului, care trebuie sa fie gelatinoasa. Turnati sampania ramasa si amestecati.

2. Turnati gemul fierbinte in borcane sterilizate anterior. Puneti imediat capacele, apoi etichetati borcanele, in functie de continutul fiecaruia.

 


 
Gem de zmeura, piersici si sampanie : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro