Cauta


 
Jeleu de mango si crema de cocos
 (Voturi: 8)

Timp de preparare: - - minute
Specific: - Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente (pentru 4 portii):

1.3kg fructe de mango, decojite;
125ml suc de lime proaspat;
250ml suc de portocale proaspat;
165g zahar pudra;
2 linguri si ½ pudra de zahar;
375ml apa fierbinte;
375ml crema de cocos;
1 bucata fructul pasiunii, pentru servire.

 

Salata de fructe cu lichior

 

Preparare:

1. Cu ajutorul unui blender, faceti un piure din fructele de mango bine spalate si decojite. Aveti nevoie de 500ml de piure. Amestecati piureul, sucurile de lime si de portocale si zaharul intr-o oala medie. Lasati pe foc si amestecati compozitia, pana la dizolvarea zaharului. Luati oala de pe foc.

2. Amestecati pudra de zahar si apa fierbinte intr-o oala mica. Lasati compozitia pe foc pana da in clocot, amestecand rapid timp de 3 minute. Amestecati continuu, astfel incat zaharul sa se dizolve. Adaugati aceasta compozitie peste cel pe baza de mango, amestecand continuu. Turnati preparatul obtinut in sase pahare. Acoperiti-le cu folie de bucatarie si lasati-le la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.

3. Inainte de a servi preparatul, puneti crema de cocos peste jeleu, apoi presarati bucatele de fructul pasiunii. Decorati marginea paharelor cu felii subtiri de ananas, taiate in forma de stea.


 
Jeleu de mango si crema de cocos : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro