Cauta


 
Ciocolata cu Matcha
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 20 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 4 portii:

10g unt de cacao;
3 linguri de ulei de cocos;
2 lingurite de pudra Matcha;
1 lingurita pudra de cacao;
2.5 linguri de indulcitor (miere, sirop de artar, agava);
un varf de extract de vanilie;
un varf de sare de mare;
1 lingurita de coaja de lamaie;
umplutura la alegere (nuci macadamia, goji si seminte de dovleac).

 

Inghetata cu matcha

 

Preparare:

1. Tapetati o tava cu hartie pentru copt.
2. Topiti untul de cacao intr-un set bain marie si adaugati uleiul de cocos.
3. Lasati amestecul sa se topeasca si amestecati-l folosind o spatula din lemn sau silicon.
4. Adaugati pudra Matcha si pe cea de cacao si amestecati din nou. Adaugati vanilia, sarea de mare si indulcitorul ales si continuati sa amestecati, pana ce obtineti o compozitie omogena.
5. Luati vasul de pe apa clocotita si amestecati pana cand ciocolata incepe sa se mai intareasca.
6. Adaugati coaja de lamaie si amestecati astfel incat sa o distribuiti uniform.
7. Turnati compozitia in tava pregatita si adaugati umplutura aleasa.
8. Puneti tava in frigider si lasati-o acolo pana cand ciocolata se intareste.


 
Ciocolata cu Matcha : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro