Cauta


 
Inghetata cu zmeura si coacaze
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 4 portii:

350 g coacaze (puteti alege orice alte fructe de padure);
350 g zmeura;
2 oua;
120 g zahar pudra;
4 linguri suc de lamaie;
Coaja rasa de la 1 lamaie;
500 g branza de vaca;
150 ml frisca;

 

Inghetata cu zmeura si coacaze

 

Preparare:

1. Spalati si scurgeti coacazele. Pastrati 100-150 g de zmeura si coacaze pentru decor. Pisati zmeura si coacazele ramase.

2. Frecati galbenusurile cu zaharul pudra si cu sucul de lamaie, pana cand amestecul devine alb. Bateti bine albusurile.

3. Adaugati la fructele pisate coaja de lamaie rasa, branza de vaci, crema de galbenusuri cu lamaie, albusurile batute si frisca batuta.

4. Turnati compozitia intr-un vas din metal si pastrati-l la congelator aproximativ 2 ore, amestecand energic din 15-20 de minute. Serviti inghetata impreuna cu fructe proaspete, biscuiti sau piscoturi.

Va uram pofta buna!


 
Inghetata cu zmeura si coacaze : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro