Cauta


 
Rulouri cu spanac
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 50 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 8 rulouri (2 portii):

1 ceapa taiata cubulete;
2 catei de usturoi;
2 lingurite de unt;
Un praf de faina;
1 borcan de sos gros de rosii (pasata);
8 foi de lasagna;
240 g spanac (proaspat sau congelat);
1 pachet de branza Boursin (sau alta branza grasa, cremoasa);
80 g branza Cheddar, rasa;
Busuioc, optional, dupa gust.

 

Rulouri cu spanac

 

Timp preparare: 50 minute

Ustensile necesare:

1 oala
1 strecuratoare
1 set cutite
1 tava cuptor
1 tel
1 razatoare

Preparare:

1. Topiti untul intr-o tigaie si apoi puneti ceapa si usturoiul, pana se inmoaie. Adaugati faina si amestecati usor. Turnati pasata de rosii si amestecati bine, pana cand obtineti un sos cremos.
2. Intr-o oala separata, gatiti spanacul intr-o cantitate mica de apa, apoi scurgeti-l bine.
3. Puneti o oala cu apa la fiert si adaugati foile de lasagna, una cate una, pe care le lasati aproximativ 2 minute in apa clocotita. Foile se vor inmuia suficient incat sa poata fi rulate, fara a se rupe.
4. Cu ajutorul unui cutit, intindeti branza Boursin pe foile de lasagna, apoi adaugati spanac si rulati compozitia. Puneti ruloul obtinut intr-un vas pentru cuptor si repetati operatiunea, pentru fiecare rulou in parte.
5. Turnati sosul pregatit in prealabil peste rulouri, adaugati branza rasa si introduceti preparatul la cuptorul preincalzit la 200ºC, timp de 30 minute.
6. Puteti servi rulourile impreuna cu o salata de sezon.

Truc - Pentru un plus de savoare, puteti introduce in reteta si putin busuioc tocat si amestecat cu sosul de rosii.

 


 
Rulouri cu spanac : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro