Cauta


 
Mini Florentine cu migdale si cirese
 (Voturi: 18)

Timp de preparare: 25 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 25 de bucati:

120 gr stafide;
2 cani fulgi de porumb;
60 gr migdale prajite;
100 gr cirese confiate;
160 ml lapte condensat;
60 gr ciocolata alba, topita;
60 gr ciocolata neagra, topita.

 

Mini Florentine cu migdale si cirese

 

Ustensile necesare:

Tavi pentru cuptor
1 set boluri
1 set oale
1 lingura din lemn
1 set tacamuri
1 platou pentru prajituri

Timp de preparare: 25 minute

Modalitati de preparare:

1. Incalziti cuptorul si lasati-l sa ajunga la temperatura de 180°C/350°F. Intre timp, asezati hartia de copt in tavile pentru cuptor.
2. Amestecati intr-un vas laptele condensat, stafidele, fulgii de porumb, migdalele si ciresele.
3. Folosind o lingura, puneti amestecul in tavi, sub forma de gramezi mici, la distanta de 5 cm una fata de cealalta. Lasati la copt timp de 5 minute.
4. Intre timp, topiti, in doua oale, ciocolata alba si neagra.
5. Dupa racirea fursecurilor, intoarceti-le cu baza in sus si puneti ciocolata alba pe o jumatate din ele si ciocolata neagra, pe cealalta jumatate. Folosindu-va de o furculita, faceti modele pe ciocolata.
6. In final, asezati fursecurile pe un platou si lasati glazura de ciocolata sa se raceasca.

Acum puneti ceainicul pe foc, alegeti aroma de ceai dorita si asezati-va comod pe canapea, delectandu-va cu aceste mini florentine fragede si aromate.

 


 
Mini Florentine cu migdale si cirese : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro