Cauta


 
Ardei chipolte in sos adobo
 (Voturi: 36)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: Mexican Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente pentru circa 250 ml:

10 ardei chipolte (jalapeno uscati si afumati);
1 ceapa, tocata;
75 ml otet din cidru de mere;
2 catei de usturoi, tocati;
40 ml pasta de tomate;
700 ml apa;
sare, chimion si oregano, dupa gust.

 

Chipotle in sos adobo

 

Se combina toate ingredientele intr-o cratita si se pun la foc mediu. Dupa ce continutul incepe sa fiarba, se reduce focul la minim si se mai lasa intre 1 si 2 ore, pana ce ardeii devin foarte moi, iar lichidul se reduce pana la circa 250 ml.

Acest sos poate fi pastrat cu ardeii intregi sau poate fi procesat cu blenderul pentru obtinerea unei paste.


 
Ardei chipolte in sos adobo : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro