Cauta


 
Inghetata pe bat din iaurt si capsuni
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 200 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Timp de preparare: 200 minute
Ingrediente pentru 4 inghetate pe bat:

- 150 g capsuni;
- 250 ml iaurt;
- 40 g zahar pudra;

Inghetata cu iaurt si capsuni

 

Se spala capsunile si se taie in bucati. Se pun capsunile, iaurtul si zaharul pudra intr-un blender. Se amesteca aceasta compozitie pana cand se obtine un lichid omogen.

Se toarna acest amestec in formele speciale pentru inghetata, se adauga betigasele si se pune totul la congelator pentru aproximativ 3 ore.

In aceasta reteta se poate folosi aproape orice alt fruct, nu numai capsuni.

Pofta buna !

 


 
Inghetata pe bat din iaurt si capsuni : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro