Cauta


 
Ratatouille proaspat
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 6 persoane:

500 g rosii;
300 g dovlecei;

150 g vinete;
150 g ceapa;
100 g
ardei gras;
1
ardei iute (optional);

4 catei de usturoi;

1 legatura de patrunjel;

Sare, piper,
ulei de masline.

Ratatouille proaspat

 

Rosiile se taie in sferturi. Dovleceii si vanata se taie cubulete. Cepele si ardeiul se taie marunt. Usturoiul se zdrobeste. Ardeiului iute i se scot semintele si se marunteste.

Se pune vasul de gatit pe plita la foc mic.

Se adauga ingredientele, se pune capacul si se lasa la fiert inabusit circa 45 de minute. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se adauga apoi verdeata si un strop de ulei de masline.

Se ia de pe plita si se serveste.

Pofta buna!

 


 
Ratatouille proaspat : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro