Cauta


 
French Savoy Fondue
 (Voturi: 17)

Timp de preparare: 25 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Compozitie:

300g branza Emmetal,
300g branza Gruyere,
300g branza Comte,
1 catel de usturoi taiat in 2-3 felii,
4 lingurite amidon de porumb,
2-3 pahare de vin alb,
1 pahar de Kirsch,
piper,
sare.

 

 

Imagini ale preparatului

French Savoy Fondue

Mod de preparare

Se freaca cu usturoi interiorul vasului fondue. Se toarna vin alb in vas si se incalzeste la foc mic. Se adauga apoi toata branza rasa gatindu-se in continuare la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn.
Se dizolva amidonul de porumb in lichiorul Kirsch* si se adauga peste amestec, apoi se pune piper si sare.
Dupa ce se consuma tot preparatul fondue, puteti sa spargeti si sa puneti un ou in vas pe care sa-l amestecati bine cu branza ramasa.
Va puteti personaliza compozitia de fondue folosind nenumarate tipuri de branza (Appenzell, raclette, blue etc).
Se serveste cu bucatele de paine prajita.
Nota*: nu este obligatoriu sa folositi Kirsch si amidon de porumb.

 
French Savoy Fondue :
Pseudonim: evelina (09/09/2010 12:59:34 AM)
Subiect:delicios
Postare:foarte buna reteta!

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro