Cauta


 
Salata japoneza de pui cu orez
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 40 - minute
Specific: Japonez Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 1 persoana:

110g orez Tailandez Jasmine (sau Basmati),
3 cepe verzi,
1/3 castravete (sau 1/2 cornison),
1/2 ardei gras rosu,
85g carne pui,
1/4 avocado,
sare si piper negru dupa gust.

Dresing:
2 linguri Mirin -
otet japonez din orez (se poate inlocui cu otet balsamic),
1 lingura zahar pudra,
1/2 lingura ulei floarea-soarelui.

 

 

Imagini ale preparatului

Pui japonez cu salata de orez

Mod de preparare


1.
Punem orezul intr-o oala, turnam apa rece si adaugam un praf de sare. Se aduce la fierbere si se mentine in clocot timp de 12-15 minute. Scurgem orezul si-l lasam la racit timp de 15 minute intr-o sita, apoi il transferam intr-un bol.

2.
Se taie cubulete puiul si se prajeste in putin ulei intr-o tigaie.

3. Pentru prepararea dressing-ului incalzim la foc mic
intr-o cratita mica, otetul amestecat cu zaharul pudra, pana cand acesta se dizolva tot. Adaugam uleiul de floarea-soarelui si apoi il turnam peste orez.

4. Taiem bucata de castravete in felii subtiri lungi (indepartam semintele daca este nevoie).
Se taie cubulete ardeiul gras si avocado. Se toaca ceapa verde.

5.
Amestecam impreuna totul, apoi servim. Pofta buna!
Pentru aceasta reteta va recomandam:

 
Salata japoneza de pui cu orez : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro