Cauta


 
Cotlet de rechin la gratar
 (Voturi: 14)

Timp de preparare: 300 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

4 cotlete de rechin,
1 ceapa medie,
4-5 catei de usturoi,
3 lamai,
4 frunze de dafin,
oregano,
tabasco,
ulei de masline,
sare,
piper.

 

 

Reteta concurs -Participant: Cristian Ionita

Imagini ale preparatului

Cotlet de rechin la gratar Cotlet de rechin la gratar

Mod de preparare

Se pregatesc cotletele si se aseaza intr-o tava.
Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri).
Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust.
Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand).
Se scoate din compozitia marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat.
Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija.
Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se condimenteaza.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos.
Pentru aceasta reteta va recomandam:

 
Cotlet de rechin la gratar : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro