Cauta


 
Rasol de melci
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

50 melci,
2-3 cepe, 
piper boabe,
1 foaie de dafin,
hrean ras,
otet,
sare

 
Se fierbe apa cu 2 – 3 cepe, boabe de piper, o foaie de dafin, sare si apoi se adauga melcii curatati.
Dupa ce au fiert o ora, melcii incep sa iasa din cochilie, aceasta inseamnand ca sunt gata.
Se scot pe o farfurie, se acopera ca sa stea fierbinti si se servesc cat mai fierbinti cu hrean ras, amestecat cu sare, ulei si otet.

 
Rasol de melci : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro