Cauta


 
Nisetru la gratar
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg peste,
100 g unt,
2 lamai,
sare,
piper

 
Nisetrul curatat de solzi si de piele se taie in bucati rotunde cam de 2 cm grosime.
Se sareaza si se lasa cam ½ ora. Se sterge cu un prosop de bucatarie, se unge cu ulei si se pune pe gratarul incins la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu unt si verdeata tocata marunt, o felie de lamaie pe deasupra si cu zeama de lamaie.

 
Nisetru la gratar : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro