Cauta


 
Pana de somn
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg peste,
sare,
usturoi,
ulei,
otet

 
Se prepara din somn proaspat sau sarat. Cel mai bun este preparatul cu peste proaspat.
Se sareaza si se lasa pana a doua zi.
Se fierbe rasolul.
Se aseaza pe farfurie si cand este inca fierbinte se toarna peste el ulei si apoi usturoi pisat, indoit cu zeama in care a fiert pestele si otet dupa gust.

 
Pana de somn : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro