Cauta


 
Salau cu cascaval si smantana
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg salau,
½ kg smantana,
100 g cascaval,
½ kg branza de vaci,
2 linguri unt,
1 lingura faina,
sare

 
Se fierbe pestele si se inlatura oasele.
Se unge cu unt vasul in care merge la cuptor, se aseaza fileurile de peste, presarand printre randuri cascaval taiat cuburi mici si branza de vaci bine faramitata cu furculita.
Se toarna deasupra smantana amestecata cu faina si pe deasupra cascaval ras si o parte din unt.
Se da la cuptor.
Se serveste fierbinte cu unt deasupra.

 
Salau cu cascaval si smantana : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro