Cauta


 
Rasol rece de salau
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg peste,
1 morcov,
1 pastarnac,
1 parunjel,
2-3 cepe,
ulei,
verdeata,
otet sau maioneza,
sare

 
Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat si piper.
Se lasa sa se raceasca in zeama lui si apoi se serveste alaturi de zarzavatul in care a fiert, turnandu-se un sos simplu de otet, ulei si verdeata.
Se mai poate sevi cu sos de mustar sau maioneza subtiata, care se adauga dupa ce pestele s-a racit.

 
Rasol rece de salau : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro