Cauta


 
Rasol cald de salau
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg salau,
1 morcov,
1 patrunjel,
2 cepe,
sare,
1 foaie dafin,
piper,
200 g unt,
verdeata,
sare de lamaie

 
Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin.
Inainte de a se pune pestele, se adauga in apa o lingurita de otet.
Se serveste cald cu unt incalzit amestecat cu zeama de lamaie si verdeata tocata fin.
Sosul se toarna peste pestele fierbinte, imediat ce s-a scos din zeama.
Se serveste cu zarzavatul in care a fiert, ca garnitura.

 
Rasol cald de salau : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro