Cauta


 
Crap umplut
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 80-90 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

1 crap,
7-8 cepe,
¼ kg ulei,
2 lamai,
miez de franzela,
5-6 linguri nuci pisate,
verdeata,
sare,
piper,
boia

 
Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora.
Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in ulei incins si se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in lapte si bine stors, cu nucile pisate, sare, piper, verdeata tocata marunt (cine doreste poate pune si stafide).
Dupa ce pestele s-a umplut, se coase si se aranjeaza in tava pe niste betisoare, se freaca cu boia si se toarna deasupra restului de ulei incins.
Se da la cuptor si cand pestele este aproape gata, se toarna zeama de lamaie.

 
Crap umplut : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro