Cauta


 
Crap cu sos rosu si cascaval
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 80-90 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

1 crap de 1 kg,
1 pahar mic de vin,
½ pahar otet de vin indulcit cu putin zahar,
1 pahar mare ulei,
1 kg rosii,
1 pahar smantana,
200 g cascaval,
1 lingura unt,
1 lingura unt topit,
1 ceapa taiata pestisori,
sare,
piper,
foaie de dafin

 
Pestele curatat si spalat se lasa o jumatate de ora cu sare.
Se aseaza apoi in tava cu rosiile taiate feli, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul din vin, sare, piper, foaie de dafin si 100 g cascaval ras.
Se da la cuptor si cand pestele este bine patruns si rumenit se aseaza pe farfuria de servit.
Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat prin sita.
Se toarna apoi smantana si restul de cascaval ras.
Se mai da la cuptor o jumatate de ora sa se rumeneasca.
Se serveste fierbinte cu unt proaspat pe deasupra.

 
Crap cu sos rosu si cascaval : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro