Cauta


 
Plachie de crap
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 80-90 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg peste,
10 cepe,
1 pahar ulei,
6 rosii sau 3 linguri bulion,
1 pahar vin,
piper,
sare,
foaie dafin,
verdeata

 
Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora.
Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pana ce se topeste, si cu rosiile felii sau cu bulion, cu sare, piper si apoi se adauga bucatiile de peste, care au stat cu sare.
Se da la cuptor si cand pestele este patruns se pune vinul, foaia de dafin si se mai lasa putin la cuptor.
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat si zeama de lamaie.

 
Plachie de crap : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro