Cauta


 
Crap la protap (in cuptor)
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

1½ kg peste,
usturoi,
1 pahar vin,
sare,
piper,
boia dulce,
patrunjel

 
Usturoiul se tine din ajun in vin alb si piper. Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare.
Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce.
Se da la cuptor si cand incepe sa sfaraie, se pune pe deasupra patrunjel tocat fin si usturoiul taiat felioare. Sarea data in acest moment face ca pestele sa devina pufos.
Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul si se serveste cu sosul lui imediat ce este gata.

 
Crap la protap (in cuptor) : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro