Cauta


 
Budinca fiarta din branza de vaca
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

½ kg branza de vaci,
3 oua,
3 linguri zahar,
50 g stafide,
50 g unt,
1 felie franzela inmuiata in lapte,
coaja de lamaie

Ingrediente pentru prepararea sosului:
3 galbenusuri ou,
3 linguri zahar,
¼ l vin

 
Se amesteca untul pana ce devine o pasta spumoasa, se adauga galbenusurile, zaharul, branza data prin sita, stafidele alese si spalate, coaja de lamaie rasa, miezul de paine si se amesteca bine.
Se pune compozitia intr-un tifon, se da forma rotunda si se pune la fiert in apa clocotita timp de o jumatate de ora.
Dupa ce s-a fiert, se desface din tifon, si se aseaza pe farfurie.
Se serveste cu un sos de vin preparat in felul urmator: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 linguri de zahar, se subtiaza cu vin fiert cu scortisoara. Se incalzeste pe aragaz pana ce se glaseaza lingura.
Se toarna budinca fierbinte.
Aceasta budinca se poate coace si in forma bine unsa si presarata cu pesmet.
Pentru aceasta reteta va recomandam:

 
Budinca fiarta din branza de vaca : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro