Cauta


 
Papanasi cu smantana
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

400 g branza de vaci,
1 lingura faina,
1 lingura gris,
1-2 oua,
½ pahar smantana,
1 lingura unt,
sare

 
Branza data prin sita sau zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul.
Apoi se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.
Se ia din aceasta compozitie de papanasi cate o lingurita si se scufunda unul cate unul in apa clocotita cu sare.
Se lasa sa fiarba.
Papanasii sunt fierti atunci cand, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau cateva clocote.
Se scot cu o spumiera, avand grija sa nu se sfarame, se aseaza intr-un vas care merge la cuptor, uns cu unt.
Deasupra se toarna smantana amestecata cu o lingurita de faina.
Se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc fierbinti.

 
Papanasi cu smantana : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro