Cauta


 
Cotlete de berbec la gratar
 (Voturi: 11)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

7-8 cotlete berbec,
sare,
piper,
cimbru

 
O friptura la gratar bine pregatita trebuie sa fie servita la masa fierbinte, rumenita, sa nu fie arsa, ci fripta atat cat este necesar. Sa nu fie uscata, ci mustoasa, frageda, cu un gust caracteristic si oarecum vag de zahar ars. Friptura se pune la gratar in ultimul moment. Friptura nu asteapta, ci este asteptata sa fie servita.
Se curata cotletele de piele, se presara putin cimbru si piper si se pun pe gratar. Se condimenteaza cu sare numai cand sunt gata. Nu se sareaza de la inceput fiindca friptura isi poate pierde mustul, sarea avand proprietatea de a trage apa.
Se serveste fie cu fasole boabe, fie cu piure de cartofi sau soteuri de legume.

 
Cotlete de berbec la gratar : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro