Cauta


 
Biftec
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Turcesc Printer friendly version Printeaza
 

1 muschi vita,
sare,
piper,
unt,
patrunjel verde

 
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar.
fripturile din carne de vaca nu se prepara in ziua cand a fost taiat animalul, ci se lasa 2-3 zile la rece ca sa se fragezeasca. Muschiul este partea cea mai frageda din carne. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rand intr-un servet ud, care se strange si se rasuceste in jurul carnii, astfel incat bucata sa fie prinsa si stransa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasand usor cu ciocanul pentru carne.
Se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige biftecul, cu multa atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in sange. Deasupra se pune o bucatica de unt presarata cu patrunjel tocat fin. Se serveste fierbinte pe o farfurie fierbinte acoperit cu o alta farfurie, tot fierbinte.

 
Biftec : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro