Cauta


 
Sos picant
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

3-4 cepe,
1 morcov,
1 patrunjel mic,
1/2 telina,
1 pahar otet,
1/2 foaie de dafin,
4-5 linguri smantana,
1 lingurita faina,
sare,
piper,
nucsoara,
cuisoare,
cimbru

 
Se fierbe zarzavat de toate felurile in supa concentrata.
Se adauga un pahar de otet, 1/2 frunza de dafin, ienibahar, cuisoare, piper, nucsoara si cimbru.
Se fierbe acoperit. Se strecoara si se drege cu smantana amestecata cu o lingurita de faina.
Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste mai ales pe langa vanaturi sau fripturi de vita si berbec.
Pentru aceasta reteta va recomandam:

 
Sos picant : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro