Cauta


 
Sos marinat de peste
 (Voturi: 10)

Timp de preparare: 40-50 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

2-3 cepe,
1 macrou,
faina,
sare,
otet,
4-5 rosii sau bulion,
usturoi,
piper,
foi de dafin,
ienibahar.

 
Sosul marinat se prepara in mai multe feluri :
1. cu sau fara ceapa
2. cu sau fara bulion
3. cu sau fara faina (cand trebuie pastrat mai multa vreme se prepara fara faina, iar la intrebuintare i se adauga un sos cu faina).

Sosul marinat se prepara astfel (fiecare il va prepara asa cum doreste):
se rumeneste ceapa prin inabusire indelungata, se pune un varf de cutit de faina, se stinge cu otet amestecat cu apa fierbinte.
Se adauga bulion sau rosii strecurate, usturoi taiat marunt, piper, foi de dafin, ienibahar, se potriveste de gust acru si sarat si se lasa sa fiarba bine.
Cand este bine fiert, se adauga bucatile de peste prajit, se mai lasa sa dea 2—3 clocote si se serveste apoi rece cu felii de lamaie.

 
Sos marinat de peste : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro