Cauta


 
Sos ostropel
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

2-3 cepe,
1 lingura grasime,
½ lingura faina,
1 capatana usturoi,
4-5 rosii,
sare,
1 lingura bulion

 
Sosul ostropel se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii.
Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, sarea si faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte.
Se poate adauga bulion sau zeama de rosii sau se poate prepara fara ceapa.

 
Sos ostropel :
Pseudonim: tymy savant (06/29/2012 10:17:46 AM)
Subiect:sos ostropel
Postare:nu inteleg nimic hm,hm,hm,hm,ce mai reteta

Pseudonim: tymy savant (06/29/2012 10:14:50 AM)
Subiect:sos ostropel
Postare:nu inteleg nimic hm,hm,hm,hm,ce mai reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro