Cauta


 
Sos muselin
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

150 g unt,
3 galbenusuri crude,
sare,
1 lingura zeama de lamaie,
3-4 linguri frisca lichida

 
Se amesteca toata ingredientele intr-un vas care se aseaza apoi in alt vas mai mare plin cu apa si se tine la foc mic pe aragaz (metoda bain-marie).
Se amesteca continuu pana ce continutul se incalzeste si capata consistenta unei maioneze.
In momentul cand se serveste se amesteca cu 3-4 linguri de frisca lichida, pentru un plus de gust.

 
Sos muselin : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro