Cauta


 
Umplutura cu sos alb pentru buseuri
 (Voturi: 12)

Timp de preparare: 40-50 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 morcov mic,
1 telina mica,
5—6 cartofi,
patrunjel,
1/4 kg mazare,
1/4 kg fasole verde,
1/4 kg conopida,
1/2 kg ciuperci,
carne de pui pentru supa,
1/2 pahar smantina,
100 g cascaval,
unt,
faina,
sare.

Ingrediente pentru preparare sos alb:
1 lingura unt,
1 lingura faina

 
Se taie legumele in bucatele mici, iar carnea in fileuri.
Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama in care au fiert zarzavaturile si carnea.
Se fierbe sosul bine si se adauga carnea, legumele si zarzavaturile, 1/2 pahar de smantana si putin cascaval. (Cu aceasta compozitie se umplu buseurile.)

Sosul alb se prepara astfel: se topeste intr-o tigaie o lingura de unt si cand este bine incins se adauga o lingura de faina.
Se amesteca mereu la foc moale, fara ca faina sa-si schimbe culoarea.
Se stinge cu zeama in care au fiert zarzavaturile si carnea, care se adauga putin cate putin, amestecandu-se intruna ca sa nu se faca cocoloase.

 
Umplutura cu sos alb pentru buseuri : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro