Cauta


 
Sos de mustar cu galbenusuri
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 15-20 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1-2 galbenusuri,
3 linguri ulei,
1 lingurita mustar,
zeama de lamaie,
verdeata (patrunjel, tahon, dupa gust),
sare

 
Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pana ce compozitia devine omogena.
Se adauga ulei, zeama de lamaie si verdeata (patrunjel, tarhon, dupa gust).
Se serveste cu legume sau rasol de oua fierte.

 
Sos de mustar cu galbenusuri : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro