Cauta


 
Friptura de fazan
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

2 fazani,
200 g slanina,
1 lingura vin alb,
sare

 
Inainte de preparare, fazanii trebuie tinuti cateva zile atarnati la aer. Se atarna intotdeauna de cap, cu picioarele in jos.
Nu se curata de pene decat in momentul cand se si prepara.
Fazanii se pregatesc aproape intotdeauna fripti. Se mai pot prepara si cu smantana.
Ca si celelante vanaturi cu pene, fazanul se inveleste in foi cat mai subtiri de slanina dupa ce a fost sarat si se frige la cuptor.
Cand este aproape gata, se stropeste cu vin alb, rece.
Se serveste pe farfurie cu spatele in sus, cu capul si coada puse pe locul lor si cu pene de jur imprejur.

 
Friptura de fazan :
Pseudonim: johnnyssid (09/27/2009 12:35:30 AM)
Subiect:???
Postare:fazanii care ii tin cateva zile la aer atarnati nu ii curat de pene dar de scos matele i le scot?

Pseudonim: marqois (02/19/2009 04:59:02 PM)
Subiect:friptura de fazan
Postare:oare de ce toate retetele cu vanat sunt romanesti,sunt romani asa mari vanatori in rest reteta de nota 10

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro