Cauta


 
Potarnichi cu smantana
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

6 potarnichi,
2 linguri grasime,
4-5 linguri smantana,
sare

 
Inainte de preparare, potarnichile trebuie tinute cateva zile atarnate la aer.
Se atarna intotdeauna de cap, cu picioarele in jos.
Nu se curata de pene decat in momentul cand se si prepara.
Se scot maruntaiele, numai ficatul se lasa inauntru.
Potarnichile se frig la cuptor, inabusite in cratita sau la frigare. Nu se lasa sa se friga prea mult, deoarece se intaresc.
In vasul in care au fost fripte, se adauga in sosul lasat de la potarnichi 4-5 linguri de smantana in care s-a amestecat un varf de cutit de faina.
Se fierbe si se rastoarna peste potarnichi.

 
Potarnichi cu smantana : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro