Cauta


 
Ostropel de prepelite
 (Voturi: 9)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

12 prepelite,
2 linguri grasime,
sare

Ingrediente pentru sos ostropel:
2-3
cepe,
1 lingura grasime,
½ lingura faina,
1 capatana usturoi,
4-5 rosii,
sare,
1 lingura bulion

 
Sosul ostropel se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii.
Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, sarea si faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte.
Se poate adauga bulion sau zeama de rosii sau se poate prepara fara ceapa.
Prepelita se consuma proaspata si nu se curata de pene decat in momentul cand se si prepara.
Prepelitele se inabusa in grasime cu sare si se pun in sosul ostropel.
Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine patrunsa si sosul scazut.

 
Ostropel de prepelite : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro