Cauta


 
Pilaf de prepelita
 (Voturi: 30)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

3-4 prepelite,
2-3 cepe,
2 linguri grasime,
orez,
sare,
piper

 
Prepelita se consuma proaspata si nu se curata de pene decat in momentul cand se si prepara.
Se frig prepelitele taiate in jumatate. In cratita in care s-au fript se inabusa 2-3 cepe.
Se adauga orezul, se toarna zeama necesara, sare, piper si se lasa sa fiarba inabusit 10 minute.
Se adauga apoi prepelitele, se acopera si se dau la cuptor.

 
Pilaf de prepelita : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro