Cauta


 
Prepelite fripte inabusite
 (Voturi: 29)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

4-5 prepelite,
200 g slanina,
sare,
piper

 
Prepelita se consuma proaspata si nu se curata de pene decit in momentul cind se si prepara.
Se inveleste fiecare prepelita intr-o felie de slanina foarte subtire si lata, cat s-o cuprinda.
Slanina nu trebuie sa fie groasa deoarece impiedica frigerea.
Se leaga cu o ata de bucatarie, se pun intr-o cratita acoperita si se dau la cuptor sa se friga inabusit.

 
Prepelite fripte inabusite : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro