Cauta


 
Tocana de porc mistret
 (Voturi: 27)

Timp de preparare: 100-110 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 kg carne mistret,
2 cepe,
1 lingura bulion,
vin,
usturoi,
cimbru,
sare,
piper

 
Se prajeste carnea, se inabusa apoi cu ceapa ca la orice tocana.
Se stinge cu putin bulion, supa sau apa fierbinte, putin vin, usturoi si cimbru.
Apoi carnea se fierbe inabusita pana ce scade sosul.
Se serveste cald.

 
Tocana de porc mistret : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro