Cauta


 
Muschi de iepure cu smantana
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 140-150 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

2 muschiuleti iepure,
1 pahar smantana,
50 g grasime,
1 pahar mic vin alb,
sare

 
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Sosul de marinata se lasa deoparte.
Se scot si se impaneaza cu slanina afumata si usturoi.
Se aseaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavaturile care s-au marinat, se toarna deasupra grasime incinsa si se dau la cuptor.
Se mai adauga putina apa si se stropesc cat mai des cu vin alb. Cand sunt aproape gata, se dauga un pahar mic cu sos de marinata. Se mai lasa putin sa fiarba, pentru ca sa le scada sosul.
Se scot muschii, se strecoara sosul, se amesteca cu smantana in care s-a pus un praf de faina si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Se aseaza carnea in farfuria de servit, se toarna sosul cu smantana deasupra si se serveste.

 
Muschi de iepure cu smantana :
Pseudonim: Dana (07/09/2011 12:34:23 PM)
Subiect:Putin mai explicit.
Postare:Ce inseamna doi muschiuleti de iepure? O cantitate exacta ar ajuta mai mult, asa e cu retetele daca chiar va doriti sa o impartiti cu noi, daca nu, vedeti-va de treaba in bucatarie si nu ne mai pierdeti timpul...

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro