Cauta


 
Cartofi cu sos alb de ciulama si branza
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 ½ kg cartofi,
2 linguri unt,
1 ½ pahar smantana,
1 lingura faina,
sare

 

Ingrediente pentru sos alb de ciulama:
3-4
linguri unt,
3 lingura faina,
zeama de carne (sau de legume)

 
Cartofii fierti si feliati, se aseaza in vasul care merge la cuptor, uns cu unt sau cu margarina.
Se toarna pe deasupra sosul alb preparat ca pentru ciulama, amestecat cu branza si se dau la cuptor.
Pe deasupra se presara branza. Se servesc cu unt proaspat adaugat in ultimul moment.
Se pot prepara si fara cuptor.

Sosul alb de ciulama se prepara astfel: intr-o cratita se amesteca 3-4 linguri de unt cu 3 linguri de faina si se stinge cu zeama de carne sau de legume, amestecand fara incetare, pana fierb bine.
Se poate adauga si putin lapte care ii da un plus de gust.

 
Cartofi cu sos alb de ciulama si branza : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro