Cauta


 
Andive inabusite
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1-1½ kg andive,
150 g unt,
zeama de lamaie,
sare

 
Se aleg andivele, se spala foarte repede, ca sa nu se amarasca si se aseaza imediat in cratita unsa cu unt.
Se pune zeama de la 1 lamaie si sare.
Se inabusa bine, acoperit, apasandu-le si intorcandu-le din cand in cand, pana ce se inmoaie bine.

 
Andive inabusite : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro