Cauta


 
Andive la cuptor
 (Voturi: 11)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1-1½ kg andive,
150 g unt,
100 g cascaval,
2-3 linguri pesmet

 
Se aleg andivele, se spala si se oparesc in apa clocotita cu sare timp de 10 minute. se scurg si se aseaza in cratita care merge la cuptor, unsa cu unt si presarata cu pesmet.
Se presara pe deasupra cascaval ras si pesmet prajit in unt.
Se dau la cuptor sa se rumeneasca. In momentul cand se servesc se mai adauga unt proaspat.

Sfat: Andivele nu trebuie tinute in apa fiindca devin amare.

 
Andive la cuptor : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro