Cauta


 
Ciulama de fasole grasa
 (Voturi: 9)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 kg fasole,
3 linguri unt,
3 linguri faina,
sare,
lapte

 
Fasolea, curatata si spalata se fierbe in apa rece cu sare, se strecoara si cu zeama ei se prepara ciulama astfel: se incinge untul nu prea tare, se adauga faina, care nu se rumeneste, ci se lasa alba.
Se toarna deasupra mai intai putin lapte fierbinte ca sa se obtina o culoare alba si apoi zeama de fasole.
Se toarna putin cate putin pentru ca sa nu se formeze cocoloase si se amesteca mereu.
Se subtiaza astfel incat sa aiba consistenta smantanii si se adauga fasolea fiarta.
Se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna cu fasolea si se serveste cu unt proaspat deasupra.
Daca nu se serveste imediat, se tine in bain-marie.

 
Ciulama de fasole grasa : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro