Cauta


 
Cartofi cruzi umpluti
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

12 cartofi,
2-3 oua,
½ kg branza de vaci,
1 pahar smantana,
sare,
marar,
unt,
1 lingurita faina,
1 lingurita pesmet

 
Cartofii se curata de coaja, se netezesc frumos, se taie in jumatati pe lungime, iar pe o parte se taie astfel incat sa se poate aseza in tava fara sa se rostogoleasca.
Se scobesc si se umplu cu miezul scos amestecat bine cu branza de vaca, ouale si sarea, la care se adauga 1 lingurita de faina si 1 lingurita de pesmet.
Apoi se aseaza in tava unsa cu unt, unul langa altul, se toarna deasupra smantana si mararul tocat marunt si se dau la cuptor.
Se servesc cu smantana si unt pe deasupra.

 
Cartofi cruzi umpluti : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro