Cauta


 
Cartofi umpluti
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

12 cartofi,
2-3 oua,
½ kg branza de vaci,
1 pahar smantana,
sare,
marar,
unt

 
Cartofii, foarte bine spalati, fierti in coaja, se scobesc la mijloc nu prea mult, astfel incat peretii cartofului sa ramana destul de grosi pentru ca sa nu se sfarame.
Miezul scos se amesteca bine cu branza de vaca, ouale si sarea.
Cartofii se umplu imediat dupa ce au fiert, calzi fiind, si se aseaza in tava unsa cu unt, unul langa altul.
Se toarna deasupra smantana si mararul tocat marunt si se dau la cuptor.
Se servesc cu smantana si unt pe deasupra.

 
Cartofi umpluti : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro